fortuin-interactive

orthopereboom.nl

orthopereboom.nl

Opdrachtgever

De opdrachtgever is Orthodontiepraktijk Pereboom, een orthodontist gevestigd in Zeist.

Doelgroep

De doelgroep voor deze site bestaat uit bestaande en potentiŽle klanten van de praktijk. Op de site kan men uiteraard de contactgegevens van de praktijk terugvinden. Ook wordt informatie over de verschillende behandeltechnieken aangeboden, die de klant zelf kan afdrukken. Tevens kunnen verschillende folders gedownload worden. Aanmelden via de site is uiteraard ook mogelijk, er wordt nog gewerkt aan een online afsprakenboek.

Ontwerp

De site is ontworpen door fortuin interactive. De klant wilde graag een persoonlijke, duidelijke website. Een logo was beschikbaar en voor de kleurstelling werd de voorkeur gegegeven aan blauw.

Implementatie

De site is voorzien van een op maat ontwikkeld, uitgebreid content management systeem. Hiermee kan de complete website zelf beheerd worden. Het aantal menu onderdelen en pagina's is daarbij onbeperkt. Afbeeldingen die op een pagina getoond worden, worden automatisch naar het juiste formaat opgezet door het CMS. Op eenvoudige wijze kunnen documenten geupload worden via het CMS. De online aanmeldingen zijn per mail en via het CMS te beheren.

In de toekomst wordt het mogelijk om met een inlogcode je eigen afspraak terug te vinden op de website. Daarvoor wordt een koppeling met Orthoplan gerealiseerd.

Bezoek www.orthopereboom.nl.