fortuin-interactive

Filosofie

Een website wordt ontwikkeld met een doel. Het kan zijn dan u zich wilt presenteren op het internet om nieuwe klanten te werven. Of u wilt de website gebruiken om extra service te bieden aan uw bestaande klanten. Het is in ieder geval belangrijk om samen deze doelen helder te krijgen voordat begonnen wordt met het ontwerpen van een website.

Gebruiksvriendelijkheid

Op basis van uw doel wordt een website ontwikkeld die grafisch aantrekkelijk is en gebruiksvriendelijk. Op een mooie maar moeilijk te gebruiken website zit niemand te wachten. Ook niet op een gebruiksvriendelijk maar lelijke website. Alleen als beide factoren in evenwicht zijn levert dit een professionele website op.

Content management

Tevens is het belangrijk dat de inhoud van de website up to date blijft. Daarom wordt vrijwel elke website opgeleverd met een zogenaamd "content management systeem". Hiermee kunt u op eenvoudige wijze zèlf de inhoud, zoals teksten, aanpassen. Hiervoor heeft u geen specifieke kennis van internet technologie nodig. Enige ervaring met Windows en een tekstverwerkingsprogramma als Word is voldoende.